Denne Dragon Fruit Mojito er en dristig, forfriskende vri på en klassiker – og den blir enda bedre med Carbon8s rene kullsyreholdige vann.
INGREDIENSER Dragonfruit Mojito
Til nypene:
- 0,5 dl granulert sukker
- 60 ml dl vann
- 0,5 dl spiselige, tørkede rosenblader
- 3-4 tørkede hibiskusblomster
- ½ ts vaniljeekstrakt
Til mocktailen.
- 60 ml rosesirup
- 1 lime, skåret i fire biter
- 4 kvister mynte
- Kjøtt av ½ dragefrukt (helst rosa pitaya)
- 60 ml sommerfugl erte-te
- 120 ml kullsyreholdig vann fra Carbon8
- Limeskiver + myntekvist til pynt
METODER
Til nypene:
- Kok opp sukker og vann, tilsett rosenblader + hibiskus, la trekke i 10-15 minutter, sil og rør deretter inn vanilje.
Til mocktailen:
- Bland rosesirup, dragefrukt, lime og mynte i et highballglass.
- Tilsett is, hell butterfly ertete og topp med Carbon8s sprø, mineraliserte bobler. Pynt og nyt.