Mojito med dragefrukt

Denne Dragon Fruit Mojito er en dristig, forfriskende vri på en klassiker – og den blir enda bedre med Carbon8s rene kullsyreholdige vann.

INGREDIENSER Dragonfruit Mojito

Til nypene:

  • 0,5 dl granulert sukker
  • 60 ml dl vann
  • 0,5 dl spiselige, tørkede rosenblader
  • 3-4 tørkede hibiskusblomster
  • ½ ts vaniljeekstrakt

Til mocktailen.

  • 60 ml rosesirup
  • 1 lime, skåret i fire biter
  • 4 kvister mynte
  • Kjøtt av ½ dragefrukt (helst rosa pitaya)
  • 60 ml sommerfugl erte-te
  • 120 ml kullsyreholdig vann fra Carbon8
  • Limeskiver + myntekvist til pynt

METODER

Til nypene:

  1. Kok opp sukker og vann, tilsett rosenblader + hibiskus, la trekke i 10-15 minutter, sil og rør deretter inn vanilje.

Til mocktailen:

  1. Bland rosesirup, dragefrukt, lime og mynte i et highballglass.
  2. Tilsett is, hell butterfly ertete og topp med Carbon8s sprø, mineraliserte bobler. Pynt og nyt.