Cocktail med blåbær og ingefær

Cocktail med blåbær og ingefær

INGREDIENSER

Ingefærsirup

  • 1 dl ingefær, vasket og hakket
  • 2 dl vann
  • 3,5 dl granulert sukker
  • 1 lime eller sitron, presset

Cocktail med blåbær og ingefær

  • 240 ml ingefærsirup
  • 4,75 dl blåbær
  • 8 mynteblader
  • noen dråper appelsinbitter
  • 700 ml kullsyreholdig vann fra Carbon8

METODER

  1. Ha ingefær og vann i en middels stor kjele. Kok opp, senk varmen og la det småkoke i 15 minutter.
  2. Tilsett sukker og la det småkoke i 10 minutter. Fjern fra varmen og sil. Bland ingefærsirupen med lime- (eller sitron-) juice.)
  3. Til mocktailen: Tilsett ingefærsirup, blåbær, appelsinbitter og mynteblader i beholderen. Muddle. Tilsett is og fyll opp med kullsyreholdig vann fra Carbon8.