Cocktail med blåbær og ingefær
INGREDIENSER
Ingefærsirup
- 1 dl ingefær, vasket og hakket
- 2 dl vann
- 3,5 dl granulert sukker
- 1 lime eller sitron, presset
Cocktail med blåbær og ingefær
- 240 ml ingefærsirup
- 4,75 dl blåbær
- 8 mynteblader
- noen dråper appelsinbitter
- 700 ml kullsyreholdig vann fra Carbon8
METODER
- Ha ingefær og vann i en middels stor kjele. Kok opp, senk varmen og la det småkoke i 15 minutter.
- Tilsett sukker og la det småkoke i 10 minutter. Fjern fra varmen og sil. Bland ingefærsirupen med lime- (eller sitron-) juice.)
- Til mocktailen: Tilsett ingefærsirup, blåbær, appelsinbitter og mynteblader i beholderen. Muddle. Tilsett is og fyll opp med kullsyreholdig vann fra Carbon8.