Krydret pasjonsfrukt som oppfrisker

Krydret pasjonsfrukt som oppfrisker

INGREDIENSER

Jalapeño-sirup

  • 80 ml vann
  • 0,8 dl sukker
  • 1 jalapeño, skåret i skiver

Krydret pasjonsfrukt som oppfrisker

  • 30 ml jalapeñosirup
  • 2,4 dl pasjonsfrukt
  • 1/2 lime, presset
  • 60 ml appelsinjuice
  • 120 ml C8 musserende vann
  • 2 kvister mynte pluss mer til pynt
  • Tajín-pulver til pynt
  • Jalapeño-skiver til pynt
  • Limeskiver til pynt
  • Agavesirup til pynt

METODER

  1. Hell vann og sukker i en middels stor kjele og kok opp. Tilsett deretter jalapeño i skiver.
  2. Senk varmen og la det småkoke i ca. 10 minutter. Sil jalapeñoen, hell sirupen over i et glass og sett den i kjøleskapet for å avkjøles før bruk.
  3. Bland jalapeñosirup, limesaft, mynteblader, pasjonsfruktmasse og appelsinjuice i en cocktailshaker.
  4. Fyll en cocktailshaker med is og rist.
  5. Dypp et serveringsglass i agave, dypp deretter i det krydrede tajinpulveret, fyll med is, og sil deretter pasjonsfruktblandingen i glasset.
  6. Topp med kullsyreholdig Carbon8 vann.
  7. Pynt med lime og jalapeñoskiver.