Krydret pasjonsfrukt som oppfrisker
INGREDIENSER
Jalapeño-sirup
- 80 ml vann
- 0,8 dl sukker
- 1 jalapeño, skåret i skiver
Krydret pasjonsfrukt som oppfrisker
- 30 ml jalapeñosirup
- 2,4 dl pasjonsfrukt
- 1/2 lime, presset
- 60 ml appelsinjuice
- 120 ml C8 musserende vann
- 2 kvister mynte pluss mer til pynt
- Tajín-pulver til pynt
- Jalapeño-skiver til pynt
- Limeskiver til pynt
- Agavesirup til pynt
METODER
- Hell vann og sukker i en middels stor kjele og kok opp. Tilsett deretter jalapeño i skiver.
- Senk varmen og la det småkoke i ca. 10 minutter. Sil jalapeñoen, hell sirupen over i et glass og sett den i kjøleskapet for å avkjøles før bruk.
- Bland jalapeñosirup, limesaft, mynteblader, pasjonsfruktmasse og appelsinjuice i en cocktailshaker.
- Fyll en cocktailshaker med is og rist.
- Dypp et serveringsglass i agave, dypp deretter i det krydrede tajinpulveret, fyll med is, og sil deretter pasjonsfruktblandingen i glasset.
- Topp med kullsyreholdig Carbon8 vann.
- Pynt med lime og jalapeñoskiver.